5 Produkter der forstørrer din Penis og forbedrer dine Erektioner

december 2023
11
kleine peepee

Mange mænd ønsker en større penis og en bedre erektion. Dette giver mening, da de fleste kvinder ønsker en større, tykkere, længere og hårdere penis.

Det ser dog ud til at mange mænd har en penis som er for lille, og de lider ofte af impotens eller svage (kortvarige) erektioner.

Mange studier viser at kvinder foretrækker en partner med en større penis som fungerer godt [1] [2] [3]. Kvinderne synes det er vigtigt, da det viser maskulinitet. Kvinder mener også at sex føles meget bedre, når en penis er stor og hård.

Forskningen viser at en penis’ størrelse og erektion fremdeles betyder noget.

Du har sikkert oplevet de følgende tanker:

“Hvad hvis jeg har en lille penis?”

“Hvad hvis jeg lider af impotens?”

“Har jeg stadig en chance hos kvinderne?”

“Hvordan kan jeg forstørre min penis?”

Fortvivl ikke – der er flere forskellige måder hvorpå man kan gøre ens penis længere og tykkere. Bliv endelig ved med at læse, så du kan finde ud af hvordan du kan få en tykkere og hårdere penis på en nem og hurtig måde.

Hvordan man får en større penis

De fleste måder hvorved man kan forstørre ens penis er både farlige og er ikke understøttet af videnskabelig forskning.

 • Intimkirurgi: Farligt og dyrt
 • Penispumpe: Farligt og langsomt
 • Jelqing: Farligt, langsomt og ineffektivt
 • Piller og cremer: Sikkert, nemt og hurtige resultater

Intimkirurgi er en nem måde hvorpå man kan forstørre en lille penis. Men der er mange risici forbundet med dette. Sådanne operationer er meget omkostningsfulde, og meget farlige – det er bedst at undgå dette.

Brug af penispumpe er også en mulighed, selvom resultaterne kun er midlertidige. Med dette værktøj kan du pumpe blod ind i den penis, men efter et stykke tid vil din penis tømmes for blod igen. Dette kan være meget farligt, hvis det ikke gøres korrekt.

Jelqing hjælper med at forstørre din penis ifølge folk fra diverse fora. Der er dog ingen videnskabelig evidens for at dette virker.

Den bedste måde du kan forstørre din penis på, er ved at bruge piller og cremer. Der er rigeligt med videnskabelig evidens som understøtter dette. Der er ingen risici involveret, og denne mulighed er den billigste.

I denne artikel kan du læse om de 5 bedste produkter som kan gøre din penis større, og afhjælpe dine erektionsproblemer.

Top 5 Produkter der Forstørrer Din Penis og Forbedrer Dine Erektioner

De 5 udvalgte produkter er rangeret ud fra kvalitet, effektivitet og hvor hurtigt resultaterne vises. Kvalitet er langt vigtigere for os, end prissætningen for et produkt. Du bør aldrig springe over hvor gærdet er lavest når det kommer til dit helbred.

Ansvarsfraskrivelse: Alle produkter på vores Top 5-liste er baseret på videnskabelig forskning, og vores egne samt vores kunders resultater. Vi kan ikke garantere de resultater, som fremvises i denne artikel. Resultater kan variere fra person til person. Køb derfor altid et produkt med en reklamationsgaranti.
Nr.NavnResultater
1Member XXL6-9 cm vækst på 6 måneder
2Eron Plus4-6 cm vækst på 6 måneder
3Expansil Cream4-6 cm vækst på 6 måneder
4Semaxin2-4 cm vækst på 6 måneder
5L-Arginine1-2 cm vækst på 6 måneder

1. Member XXL

member xxl

Dette er det bedste produkt vi har testet, hvad angår at få en større penis. Med Member XXL kan din penis vokse med 6-9 cm på 6 måneder. Member XXL hjælper også mænd, der har erektionsproblemer.

Member XXL indeholder de bedste ingredienser, der medfører en tykkere, længere, hårdere og større penis: kinesisk citronekstrakt, ginseng rodekstrakt, L-Arginin Hydrochlorid, savpalme (serenoa repens), sort peber (piper nigrum L.) og safrankrokus (crocus sativus L.)

Adskillige studier har påvist at Member XXL-pillerne gør din penis tykkere, og medfører øget længde på 1-2 cm pr. måned [4] [5] [6].

Da Member XXL har fået meget opmærksomhed fra forskellige videnskabsfolk samt medierne, så har jeg bestemt mig for at teste produktet på egen krop.

N.B.: Hvis du lider af impotens, så anbefaler vi Eron Plus. Med dette produkt kan du slippe af med din impotens og forstørre din penis samtidigt.

Jeg har været usikker omkring størrelsen på min penis hele mit liv. Du tror muligvis ikke på mig, men jeg er blevet afvist flere gange fordi jeg havde en lille penis. Dette har påvirket min selvtillid meget.

Da jeg er sexolog, så har jeg foretaget meget forskning på produkter som kan forstørre ens penis. Et af de bedste produkter jeg har stødt på er Member XXL. Det anbefales at bruge Member XXL dagligt i 6 måneder for de bedste resultater.

Jeg havde bestilt Member XXL på deres officielle webside. Jeg havde valgt 6-måneders-købet, hvilket giver én 6 pakker for 3 pakkers pris. Dette tilbud var midlertidigt, og jeg ved ikke om dette tilbud stadig gælder.

Jeg tog 2 piller hver dag i 6 måneder – 1 til morgenmaden, og 1 til frokost. Efter 1 måned så bemærkede jeg, at min penis var en smule tykkere og 1 cm længere. Jeg bemærkede også at mit libido var langt mere udtalt, og mine erektioner var hårdere.

Efter 6 måneder havde jeg opnået en vækst på 7 cm, og størrelsen samt tykkelsen øgedes også en hel del.

Er du ikke overbevist endnu? På denne side kan du læse andre brugeres oplevelser. Det er muligt at fortælle om din egen oplevelse.

Opsummeret:

 • Behandler erektil dysfunktion
 • Sikreste produkt
 • 100% naturligt og sundt
 • Enorm vækst ift. længde
 • Enorm vækst ift. omkreds
 • Enorm vækst ift. tykkelse
 • Op til 6-9 cm vækst på 6 måneder

Tjek Member XXL’s priser her

2. Eron Plus

eron plus

Dette produkt er tilsigtet mænd som har erektionsproblemer. Produktet virker godt hvis du ønsker en større penis.

Sammensætningen af Eron Plus er lavet på en måde, således det forbedrer din penis’ erektion, og efter langvarigt brug, øger den også din penisstørrelse.

Når du køber Eron Plus modtager du 2 forskellige produkter:

 1. Eron Plus: tag det dagligt for at forstørre din penis og forbedre dine erektioner
 2. Eron Plus Before: tag den 2 timer før sex for at den kan øge din erektion direkte

Dette er et alsidigt produkt som kan gøre din penis større, og få den til at virke bedre.

Forskningen viser at erektionsproblemer kan løses efter 6 måneders brug af Eron Plus [7] [8].

Kunne du tænke dig at læse andre Eron Plus-brugeres oplevelser? På denne side kan du læse andre brugeres anmeldelser, og det er samtidigt muligt at skrive din egen anmeldelse.

Opsummeret:

 • Den bedste behandling for erektil dysfunktion (impotens)
 • Ekstremt hårde erektioner
 • Vækst ift. længde
 • Vækst ift. omkreds
 • Vækst ift. tykkelse
 • Op til 4-6 cm vækst på 6 måneder

Tjek Eron Plus-priserne her.

3. Expansil Cream

expansil cream

Dette er det bedste produkt for dem, der ikke ønsker at tage piller. Expansil Cream er en speciel creme, som kan forstørre din penis og bekæmpe erektionsproblemer.

De aktive ingredienser i Expansil Cream er: hunderoseolie (rosa canina frøolie), pebermynteolie (mentha piperita bladolie), tempeltræ (ginkgo biloba bladolie), aloe vera (aloe barbadensis bladolie) og volverlej (arnica montana blomstekstrakt).

Hver ingrediens i Expansil Cream hjælper med at forstørre din penis. Dette er påvist af adskillige studier i henhold til Expansil Creams ingredienser [8] [9].

Du bør påføre cremen dagligt via cirkelbevægelser på din penis. Resultaterne er synlige inden for en måned.

Brug af Expansil Cream er risikofrit, og øger libido samt dine erektioners hårdhed.

Opsummeret:

 • Risikofri
 • Vækst ift. længde
 • Vækst ift. omkreds
 • Vækst ift. tykkelse
 • Op til 4-6 cm vækst på 6 måneder

Tjek alle Expansil Cream-priserne her.

4. Semaxin

semaxin

Semaxin er den perfekte måde du kan gøre din penis større på, samt styrke dine udløsninger. Dette produkt var allerede på markedet i 2015, og har hjulpet en masse mænd siden da.

En stærk udløsning samt erektion er vigtig, da du kommer til at opleve mere nydelse under sex.

Semaxin indeholder også aktive ingredienser, der forstørrer penis. Produktet indeholder: N-acetyl-L-cystein, protein græsrodsekstrakt, Selenium SeLECT®, ekstrakt af frugtpuré, ekstrakt af safrankrokus og ekstrakt af plettet opsala.

Dette produkt er tilsigtet mænd som ønsker et stærkere orgasme samt stærkere udløsning, med den øvrige bonus at man får en større penis.

Opsummeret:

 • Stærkere udløsning
 • Stærkere orgasme
 • Stærkere erektion
 • Op til 2-4 cm vækst på 6 måneder

Tjek Semaxin-priserne her.

5. L-Arginine

l-arginine

Dette stof er en aminosyre som ikke er at finde i den menneskelige diæt. Aminosyrer er menneskekroppens byggesten. L-Arginin har mange fordele, der er videnskabeligt beviste.

Først og fremmest har det en positiv effect på mænd, der lider af impotens. En daglig dosis på 1.5-5 gram synes at forbedre erektil dysfunktion [10].

Dernæst forbedrer L-Arginin blodgennemstrømningen til penis. Dette gør penis hårdere og større [11].

L-Arginin er næsten tilgængeligt overalt – vælg et pålideligt mærke.

Kort Samengevat:

 • Betere erectie
 • Kleine groei in lengte
 • Groei in omvang
 • Groei in dikte
 • Tot wel 1-2 cm groei in 6 maanden

Tjek L-Arginin-priserne her.

Konklusion

Vi har foretaget omfattende research i forhold til alle produkter på markedet. Vi kan konkludere at der eksisterer produkter, som kan forstørre ens penis. Disse produkter kan samtidigt behandle erektil dysfunktion.

Ønsker du at forstørre din penis på en sikker og hurtig måde? Hvis dette er tilfældet, så anbefaler vi Member XXL. Dette produkt kan forstørre penis på den hurtigste og nemmeste måde. Efter langvarigt brug af Member XXL kan man forvente 6-9 cm vækst ift. længden. Omkredsen og tykkelsen øges med et par centimeter.

Lider du af erektil dysfunktion, og kunne du tænke dig at forstørre din penis på samme tid? Hvis dette er tilfældet anbefaler vi Eron Plus. Alle studier viser at Eron Plus’ ingredienser har fordelagtige effekter for bedre og længerevarende erektioner. Efter langvarig brug af dette produkt, så kan erektionsproblemerne forløse sig, samt man kan forvente at penis vokser med 4-6 cm.

FAQ

Hvordan forstørrer man penis?

Der er mange produkter der kan hjælpe. Vi har testet alle produkter, og Member XXL forårsager de hurtigste og bedste resultater.

Hvor hurtigt ses resultaterne?

Dette afhænger af hvilken mulighed man vælger; hvis man bliver opereret tager det et par måneder før ens penis fungerer normalt igen. Med piller og cremer kan det i hvert fald tage 1-6 måneder.

Er det sikkert at forstørre ens penis?

Kirurgi og brug af penispumper indebærer altid risici. Vi anbefaler derfor at bruge piller og cremer, så som Member XXL og Expansil Cream.

Hvordan vælger man det rette produkt?

Der er mange forskellige muligheder man kan vælge imellem, hvad angår penisforstørrelse. Bemærk at der er mange risici. Det bedste man kan gøre er at konsultere egen læge. Din læge kan give dig gode råd til din situation.

11 KOMMENTARER

 1. Jeg har haft erektionsproblemer på grund af overdrevent alkoholforbrug gennem flere år. Jeg synes at min penis var for lille. Jeg er så glad for at jeg købte Eron Plus, det ændrede mit liv. Jeg kan have sex med min kone i lang tid, uden at min erektion forsvinder. Min kone fortalte mig for nyligt at min penis føles meget større og længere, og vores sexliv er fantastisk nu.

 2. Jeg har prøvet næsten alle penisforstørrelsesprodukter, og intet har virket. Jeg har brugt Member XXL i 7 måneder nu, og jeg kunne ikke tro min egne øjne efter en måned. Jeg har øget min penis med 7 cm i længden, og 3 cm i omkredsen.

  • Hej Darren,

   Jeg er glad for at høre om dine gode resultater.
   Held og lykke!

 3. Hej Peter. Jeg har brugt Member XXL i 4 måneder nu, og jeg kan se en forskel på et par centimeter i forhold til længde og bredde… hvor længe fortsætter min penis med at gro?

  • Hej Noah,

   Du kan bruge Member XXL I 6-12 måneder, og efter dette kan du ikke opnå flere resultater.

 4. Hej Peter, Jeg overvejer at bestille Member XXL, men jeg har stadig et par spørgsmål.

  1. Er resultaterne permanente?
  2. Løber man sundhedsrisici når man bruger produktet?

  • Hej Youssef,

   1. Ja, resultaterne er permanente efter 6 måneders behandling.
   2. Nej, der er ingen risici forbundet med brug af Member XXL.

 5. Min kæreste har en lille penis, og sex er ikke hvad det kunne være. Jeg er nysgerrig på om dette kan hjælpe. Jeg vender tilbage med resultaterne om 6 måneder.

  • Hej Nora,

   Ja, opdater os venligst ?

   • Hej allesammen!! Min kæreste tog Member XXL i 6 måneder, og resultaterne er utrolige. Hans penis var allerede en smule større efter den anden måned, og sex var også bedre da hans erektioner blev hårdere. Nu er han nået til hans sidste pilleglas, og jeg må indrømme at vores sexliv er 1000x bedre.

 6. Sikke et fantastisk produkt. Min lille ven er nu blevet en stor ven ?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here