Top 5 produkter til at bygge mere muskelmasse i 2024

juni 2024
8
bodybuilding

Går du i fitnesscenter og gerne vil opbygge mere muskelmasse hurtigt?

Så har du sikkert overvejet at tage kosttilskud som kreatin eller en pre-workout.

Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at der findes naturlige kosttilskud/piller, som vil hjælpe dig med at opbygge muskelmasse endnu hurtigere?

Da jeg er personlig træner, har jeg grundigt undersøgt alle de kosttilskud, der gør dig stærkere og som vil hjælpe dig med at opbygge muskelmasse hurtigere.

På baggrund af dette har jeg sammensat en top 5 liste over kosttilskud, der faktisk er effektive til at opbygge flere muskler.

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du hurtigt kan opbygge mere muskelmasse? Så læs videre!

Ultrabolan

Virker disse supplementer virkelig?

For det første er det vigtigt at vide, at der er 2 typer kosttilskud, der kan hjælpe dig med at øge din muskelmasse.

 • Syntetiske stoffer
 • Naturlige kosttilskud

Syntetiske stoffer kan kun ordineres af en læge. Normalt består dette af hormonindsprøjtninger eller piller. Ved at bruge steroider kan du opbygge en masse muskelmasse på kort tid. Problemet er, at når du stopper med at tage disse stoffer, vil du miste mest muskelmasse og styrke. Ydermere vil din naturlige hormonregulering blive forstyrret. I denne artikel vil vi ikke diskutere disse stoffer.

Naturlige kosttilskud er lavet af naturlige planteekstrakter. De virker ved at øge det mandlige kønshormon. På grund af dette vil du få mere muskelmasse og opbygge muskelmasse hurtigere. Du kan bruge disse naturlige kosttilskud, så længe du vil. Din hormonregulering vil ikke blive forstyrret. Vores top 5 liste består kun af disse typer kosttilskud.

Du undrer dig sikkert, om disse naturlige kosttilskud til muskelopbygning virkelig virker.

Jeg har læst mere end 60 videnskabelige undersøgelser igennem, for at undersøge, om disse kosttilskud virkelig er effektive.

Hver forskning viser, at disse planteekstrakter faktisk hjælper dig med at opbygge musklemasse.

Top 5 Tilskud til opbygning af Muskelmasse

Nr.NavnEffektivitet
1Ultrabolan10/10
2Mass Extreme7/10
3Turkesteron6/10
4Ecdysteron5/10
5Kreatin4/10

1. Ultrabolan

Disse er de bedste piller til at øge sin muskelmasse, som jeg har testet. Med disse piller er det muligt at tage 4-6 kg muskelmasse på, på 3 måneder.

Ultrabolan

Det, der gør Ultrabolan bedre end alle andre produkter, er det faktum, at sammensætningen er patenteret.

Ultrabolan indeholder de allerbedste og reneste ingredienser: Momordicin®, KSM-66®, Selenium SeLECT®, Nældeblad, Maca, Alfalfa, Shilajit, Ginseng, Savpalme, Beta-sitosterol og 3 andre aktive ingredienser.

Tidligere videnskabelige undersøgelser viser, at Ultrabolan stimulerer muskelvækst og styrke [1] [2].

Fordi disse piller fik meget opmærksomhed fra videnskabsmænd og fitnessguruer, besluttede jeg at teste dem selv og se, om de virkelig hjælper med at opbygge muskler.

Jeg bestilte Ultrabolan pillerne online og valgte at bestille 3 pakker. Jeg bestilte 3, fordi der er et midlertidigt salg. Køber du 3 pakker, modtager du 3 ekstra pakker gratis. I alt vil du så modtage 6 pakker, hvoraf 3 er gratis. I dette tilfælde er det bedre at købe noget ekstra med den rabat, det vil helt sikkert kunne bruges senere.

Det anbefales at bruge Ultrabolan dagligt i 3 måneder for de mest optimale resultater.

Inden jeg begyndte på Ultrabolan, målte jeg min fedtprocent og vægt. På denne måde kunne jeg beregne, hvor meget muskelmasse jeg byggede i slutningen af forløbet.

Inden jeg startede Ultrabolan, vejede jeg 78 kg og havde en fedtprocent på 15%.

Ultrabolan

Jeg tog 2 piller til morgenmad hver dag. I løbet af den første uge bemærkede jeg med det samme, at min styrke under bænkpres og squat var steget. Desuden kunne jeg nemt lave 2 repetitioner mere i forhold til normalt.

I den 2. og 3. måned så jeg, at mine muskler var meget fyldigere, man kan tydeligere se venerne og mine muskler var stenhårde.

I slutningen af 3. måned vejede jeg mig igen. Jeg vejede 85 kg og havde en fedtprocent på 15%. Det betyder, at jeg tog 7 kg på i forhold til begyndelsen. Hvis vi så antager, at måske 1-2 kg er vandvægt i stedet for muskelmasse, betyder det, at jeg i alt har taget 5-6 kg muskelmasse på på 3 måneder.

Jeg fulgte en 3-dages helkropsskema i 3 måneder. Mit bænkpres, squat og dødløft var forbedret med 15 % i løbet af den tid.

Jeg har ikke brugt Ultrabolan i et par måneder nu, og jeg har ikke mistet nogen styrke eller et eneste gram muskelmasse.

 • Effektivitet 10/10
 • Øg din muskelmasse med 4-6 på 3 måneder
 • Bedste supplement til mere muskelvækst
 • Giver et bedre slutresultat
 • Største stigning I styrke
 • Forbedret restitution
 • 100% naturlig og sikker
 • Indeholder ikke skadelige stoffer
 • Ingen bivirkninger
 • Videnskabeligt bevist at være effektiv

Se priserne på Ultrabolan her >>

2. Mass Extreme

Nummer 2 produkt på vores top 5 liste er Mass Extreme. Dette supplement er lavet af samme producent som Ultrabolan, men sammensætningen er lidt svagere.

mass extreme

Ingredienserne i Mass Extreme er: Bukkehorn, Phosphatidinsyre, GABA, DAA, Maca og 7 andre stoffer.

Kombinationen af disse ingredienser giver en hurtigere opbygning af muskler og mere styrke under vægtløftning. Efter at have brugt produktet i længere tid, vil du bemærke, at din krop kan bygge mere muskelmasse end normalt.

Vi anbefaler, at du køber Ultrabolan, da det vil give dig mulighed for at opbygge mere muskelmasse i forhold til Mass Extreme.

 • Effektivitet 7/10
 • Øg din muskelmasse med 2-4 kg på 3 måneder
 • Middelmådig stigning i styrke
 • Forbedret restitution

Se priserne på Mass Extreme her >>

3. Turkesteron

Turkesteron er et kosttilskud, der har vundet popularitet på det seneste på grund af kendte YouTubere.

turkesterone

Turkesteron er et naturligt kosttilskud. Det er et ekstrakt af Ajuga Turkestanica-planten og findes i flere fødevarer, såsom spinat.

Turkesteron stimulerer dannelsen af proteiner i din lever, hjerte og nyrer.

Når det kommer til muskelopbygning, er proteiner utrolig vigtige.

 • Effektivitet 6/10
 • Øg din muskelmasse med 2-3 kg på 3 måneder
 • Let stigning i styrke
 • Forbedret restitution

Se priserne på Turkesteron her >>

4. Ecdysteron

Et andet fremragende produkt til bygge mere muskelmasse er Ecdysteron. Dette tilskud har de samme egenskaber som Turkesteron.

ecdysteron

Ecdysteron bidrager til en forbedret proteinsyntese. På grund af dette forbedres muskelopbygningen i kroppen.

Du kan også forvente en utrolig stigning i styrke. De fleste brugere bemærkede, at de var i stand til at løfte meget mere vægt efter en cyklus med Ecdysterone.

 • Effektivitet 5/10
 • Øg din muskelmasse med 1-2 kg på 3 måneder
 • Let stigning i styrke
 • Forbedret restitution

Se priserne på Ecdysteron her >>

5. Kreatin

Kreatin er det kosttilskud, der er det mest efterforskede.

creatine

Al forskning viser, at kreatin hjælper på udholdenheden under styrketræning.

På grund af dette kan du lave en ekstra repitition, hvilket giver bedre stimulering af dine muskler.

Progressiv overbelastning bliver lettere, som følge heraf vil du opbygge mere muskelmasse.

 • Effektivitet 4/10
 • Øg din muskelmasse med 1 kg på 3 måneder
 • Let stigning i styrke
 • Forbedret restitution

Se priserne på Kreatin her >>

Konklusion

Der er en masse kosttilskud til salg, som lover at give dig mere muskelmasse. De fleste af disse kosttilskud virker ikke og er spild af dine penge.

Blandt alle de kosttilskud på markedet, som jeg har testet, er Ultrabolan det bedste supplement til mere muskelmasse.

Ultrabolan indeholder mere end 12 aktive højdoserede ingredienser. Ydermere er Ultrabolan det eneste supplement, hvis virkning er blevet bevist i flere kliniske studier.

Se rabatsiden for Ultrabolan her >>
Grundlæggeren af ​​Fitness101 er Virgil Rinner. Han er slået sammen med et par venner for at lægge god information om fitness og sundhed på bloggen. Virgil er også selv en fanatiker.

8 KOMMENTARER

 1. Niels Danielsen

  Hej, jeg er i øjeblikket ved at bruge Ultrabolan med kreatin og Turkesteron. De sidste par måneder har jeg opbygget en del muskelmasse. Mine venner tror jeg bruger indsprøjtninger hahaha

  • Hej Niels,

   Grineren :), godt at høre at du er blevet større.

 2. Jeg har brugt Ultrabolan i en måned nu; Jeg tager en om morgenen, en under frokosten og en efter jeg har trænet. Jeg ved ikke, om det er sådan, du skal gøre det, men jeg har det godt? Gik fra en squat-dag om ugen til to squat-dage om ugen, og jeg har det fantastisk. Jeg ved ikke om det har nogen effekt på cardio-relaterede øvelser (romaskine, hjemmetræner). Jeg har på fornemmelsen at mine træningssessioner er mere produktive og længere, mine sessioner gik fra 4 dage om ugen 1 time til 5 dage om ugen 1,5 timer. Restitutionen føles hurtigere. Det ser ud til, at jeg har fået mere muskelmasse. Jeg tror, det virker. Jeg håber dette hjælper, held og lykke og jeg håber, at alle når deres træningsmål.

 3. Hej Virgil, jeg har brugt Ultrabolan i 4 måneder nu, og jeg har opbygget en masse muskelmasse, men skal jeg blive ved med at tage disse piller for evigt, eller kan jeg stoppe? Jeg vil ikke miste mine muskler.

  • Hi Daniel,

   Du kan stoppe med at bruge Ultrabolan, når du vil. Du vil ikke miste styrke eller muskelmasse, når du stopper.

 4. Jeg er en 31-årig mand, som aldrig har været i fitnesscenteret. I morgen starter jeg med Ultrabolan og et stramt fitnessprogram. Jeg vil have en muskuløs krop inden for et år.

 5. Jeg har fulgt en Push pull ben split med Ultrabolan i 2 måneder nu, og jeg har fået en del muskler. Mit spørgsmål er, om jeg kan tage 6 piller nu, i stedet for 3 piller om dagen? Vil dette føre til bedre resultater?

  • Hi Josef,

   Du må ikke overskride den daglige dosis på 3 kapsler.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here