Fat Burn Active Anmeldelse & Review: Virker det faktisk?

januar 2022
91
Fat Burn Active
NOTE: Der er mange falske hjemmesider, der hævder at sælge Fat Burn Active-piller til en lavere pris. Køb KUN Fat Burn Active fra denne officielle hjemmeside!

Fat Burn Active-pillerne er blevet ekstremt populære, hvilket ikke er nogen overraskelse. Disse slankepiller fungerer usædvanligt godt.

I denne artikel forklarer vi, om Fat Burn Active-pillerne faktisk fungerer så godt, som de hævder.

Det er også muligt, at dele din egen oplevelse i kommentarerne nederst på siden.

Hvad er Fat Burn Active?

fat burn active

Fat Burn Active-pillerne indeholder de mest pålidelige naturlige slankeingredienser: garcinia cambogia-ekstrakt, indisk brændenældeekstrakt, grøn teekstrakt, krom, vitamin B6, pomeransekstrakt, paprikasekstrakt og koffein.

Kombinationen af disse ingredienser, giver mange slankeeffekter:

 • Vægttab [1] [2]
 • Stærk fedtforbrædning [3]
 • Reducerer appetitten markant og gør dig mere mæt efter et måltid [4]
 • Forøget stofskifte [5]

Virker det faktisk?

Vi bliver ofte spurgt, om Fat Burn Active faktisk fungerer. Det korte svar på dette er: Ja.

En masse videnskabelige undersøgelser viser, at Fat Burn Active-piller hjælper med vægttab. Kombinationen af ​​alle ingredienserne giver en stærk vægttabseffekt.

Erfaringerne fra eksisterende brugere viser også, at Fat Burn Active er effektiv. 96% af forbrugerne er glade for resultaterne.

De fleste overvægtige forbrugere taber sig 5-16 kg på 5 uger.

Midlertidigt tilbud

I øjeblikket har Fat Burn Active et midlertidigt tilbud. Se alle detaljerne nedenfor.

fat burn active tilbud

Når du køber 3 pakker Fat Burn Active, får du 3 pakker gratis. Denne kampagne vælges ofte af brugere. Vi ved ikke, hvor længe dette midlertidige tilbud kører, så drag fordel af den hurtigt.

Klik her for at gå til rabatsiden >>

Køb Fat Burn Active

Du kan købe disse slankepiller på den officielle Fat Burn Active hjemmeside. Der er mange hjemmesider, der hævder at kunne sælge det til et lavere beløb. Disse er alle forfalskninger. Så vær meget opmærksom på, hvor du køber fra!

Besøg den officielle hjemmeside for Fat Burn Active her >>

Under købsprocessen kan du vælge at betale efterfølgende, eller at betale med det samme.

Forsendelsesomkostningen afhænger af dit valg:

 • Jeg betaler online (overførsel, betalingskort, paypal) – Forsendelse: 76.00 kr
 • Bankoverførsel – Forsendelse: 76.00 kr
 • Jeg betaler ved modtagelsen – Forsendelse: 107.00 kr

Forsendelse indenfor Danmark er inden for en arbejdsdag (dette kan være længere på grund af den høje efterspørgsel på Fat Burn Active). Produktet er diskret emballeret, så ingen kan vide, hvad der er inde i kassen.

Ofte stilled spørgsmål (FAQ)

Sådan bruges Fat Burn Active

Den anbefalede dosis er 2 kapsler pr. dag.

Kan kvinder bruge Fat Burn Active?

Ja, dette produkt er beregnet til både kvinder og mænd.

Er Fat Burn Active sikkert?

Ja da! Fat Burn Active er helt sikkert og effektivt. Helt fri for bivirkninger.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Dette er vanskeligt at sige, da det afhænger af din kost og motion. De fleste brugere ser resultater inden for en uge.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Fat Burn Active
Jasmin er flydende dansk. Jasmin er en registreret ernæringsfysiolog med ekspertise inden for ernæring og sundhed. Hun har en kandidatgrad i ernæring og sundhed fra Wageningen University & Research. På sin fritid holder Jasmin godt af at træne i gymnastiksalen.

91 KOMMENTARER

 1. Aaliyah Thomsen

  Dette er de bedste slankepiller, jeg nogensinde har prøvet. Jeg startede i november og har allerede tabt mig mere end 15 kg (jeg var overvægtig). Jeg må sige, at det er en ganske stærk vægttabspille. Nogle gange får jeg kvalme, men det forsvinder efter et stykke tid.

  • Hej Aaliyah, har du stadig den samme holdning om dette?

   • Aaliyah Thomsen

    Hej Ari,

    Jeg har haft travlt i et par måneder nu og har stadig den samme holdning til det. Jeg har allerede tabt mig 25 kg uden at træne (med en ordentlig diæt). Jeg føler mig ikke længere syg og har allerede lagt en anden ordre for Fat Burn Active. Jeg kan virkelig godt lide tilfredshedsgarantien fra Fat Burn Active, så du med sikkerhed, kan teste den (jeg var bange for, at den ikke ville fungere).

 2. Jeg har tidligere købt andre fedtforbrændere som Revolyn og Ketox24, hvoraf ingen har fungeret (fandt først ud af senere, at det var svindel).

  Derfor gav jeg Fat Burn Active en afprøvning som den sidste chance … Men jeg er tilfreds! Dette produkt fungerer meget godt. Hvis du kombinerer Fat Burn Active med en god træningsplan, kan du virkelig tabe nogle gode 20 kg på en kort periode!

  Kort fortalt; jeg anbefaler dem bestemt!

 3. Hej, jeg har et spørgsmål.

  Jeg har brugt Fat Burn Active i 3 uger. Indtil videre har jeg tabt mig 6 kg, og det er jeg begejstret for. Jeg spekulerer bare på, om vægten kommer tilbage, når jeg holder op med at tage Fat Burn Active-pillerne?

  Venlig hilsen

  Jacques (41 år gammel)

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jacques,

   Den tabte vægt vender ikke tilbage, når du stopper. Dog er du selvfølgelig nødt til at holde dig til en sund livsstil.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 4. Camelia Mortensen

  Hej,

  Jeg ville blot dele min oplevelse. Jeg bestilte Fat Burn Active i slutningen af december, og jeg har indtil videre taget det i en måned.

  Jeg havde kombineret disse fedtforbrændere med en diæt (Atkins). Jeg har allerede mistet 7,5 kg. Jeg er begejstret for resultaterne; Jeg tror, jeg vil fortsætte i et par måneder til.

  Mine damer og herrer, glem ikke, at du også skal kombinere Fat Burn Active-piller med en ordentlig diæt. Resultaterne kommer super hurtigt!

  Venlig hilsen,

  Camelia

 5. Hej Jasmin,

  Jeg har lige bestilt et par pakker efter at have læst din artikel. Jeg kan bare ikke finde gode anmeldelser andre steder. Så jeg spekulerede på, om dette måske er blevet skrevet af virksomheden, eller om det virkelig fungerer godt? Jeg kunne heller ikke rigtig finde en leveringstid, så jeg var også nysgerrig efter, hvor hurtigt man modtager produktet.

  Du angav, at du havde mistet 9 kilo med det. Var det let, eller måtte du opgive meget for dette?

  Jeg er super nysgerrig, om det også vil fungere for mig. Jeg er 165 cm høj og vejer cirka 71 kilo. Jeg har spist sundt i en måned og trænet mere, men har ikke haft nogen resultater. Jeg håbede, at det ville ske hurtigere.

  Jeg vil meget gerne høre dit svar. ?

  Venlig hilsen Maddi

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Maddi,

   Jeg modtog pillerne inden for to arbejdsdage. Jeg bestilte dem for et stykke tid siden (i oktober). Men siden januar 2022 er Fat Burn Active blevet virkelig populær, så der vil sandsynligvis være en forsinkelse med leveringen.

   Jeg har rent faktisk tabt mig 9 kilo; det gik ganske glat for sig. Men jeg holdte mig til en ordentlig diæt. På grund af Fat Burn Active-pillerne har du en mindre tendens til at snacke, og dit stofskifte øges. Det giver dig et godt mentalt løft at fortsætte hver dag med en ordentlig diæt og motion.

   Jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig med at nå dine mål :).

   Venlig hilsen,

   Jasmin

  • Hej Maddi, har du været i stand til at teste, om det fungerer som det skal?
   Med venlig hilsen

   • Hej Nana,

    Jeg har været i stand til at teste det, og det fungerer meget godt. Jeg har allerede tabt en masse vægt, fra 71 kg til 60 kg.

    Jeg anbefaler faktisk alle at prøve det, og hvis det ikke fungerer, skal du bare sende det tilbage. Du får dine penge tilbage. Har du allerede lagt en ny ordre?

    Venlig hilsen Maddi

 6. Valentin Kristensen

  Hvor længe kan du bruge denne her efter hinanden? Vil det fortsætte med at virke efter et par uger, eller vil din krop vænne sig til det?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Valentin,

   Du kan bruge det, indtil de ønskede resultater er opnået. Alle ingredienser er 100% naturlige, når du er nået der, bliver din krop ikke rigtig vænne sig til det.

   Bedste hilsener,

   Jasmin

 7. Jeg er 153 cm høj og vejer nu 71 kg. Jeg er en 43-årig kvinde. Jeg har 2 børn og arbejder 4 dage om ugen. Jeg bemærker nu, at det kræver en stor indsats at tabe 1 kg. Jeg spiser meget sundere nu. Og jeg har tabt næsten ingen vægt. Jeg begynder at miste motivationen. Jeg prøver at træne, men fordi jeg har gigt, er det for tiden ikke muligt at træne, fordi hele min krop gør ondt. Kunne det her hjælpe mig? Jeg ville være begejstret, hvis jeg kunne tabe mig 5 til 7 kg på 1 måned. Er dette muligt? Og hvor længe varer 1 pakke? Jeg vil først bestille 1 pakke, og hvis resultatet er godt, så bestiller jeg det 3-pakttilbud.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide dette.

  Venlig hilsen Caja

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Caja,

   Med udgangspunkt i din situation tror jeg, det ville være bedst at kombinere en lav kulhydratdiæt med Fat Burn Active. Med dette vil det være muligt at opnå de ønskede resultater hurtigt. 1 pakke er egnet til en hel måned.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 8. Lilly Sørensen

  Hejsa!
  Jeg har et spørgsmål.
  Jeg vil virkelig gern tabe mig 15 kg hurtigt.
  Mit spørgsmål er, da jeg har en skjoldbruskkirtelsygdom (Graves), som kan helbredes og bør forbedres ved medicin, kan jeg stadig bruge dette produkt?
  Jeg vil gerne begynde at bruge pillerne.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Lilly,

   At tabe sig 15 kg på kort tid er svært, men bestemt muligt. Jeg anbefaler at kombinere Fat Burn Active med en ketogen diæt for at få de bedste resultater.

   Fat Burn Active-pillerne er 100% lavet af naturlige ingredienser. Det burde ikke være et problem. Ikke desto mindre, så råder jeg dig til at konsultere din læge først.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 9. Hvordan kan jeg vide mig sikker på, at dette ikke kun er salgsstrategier, til for at sælge produktet hurtigere? Jeg brugte mine sidste penge på dette, fordi jeg er så usikker på min krop.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Leona,

   Dette er bestemt ikke salgsstrategier. Jeg har fået mange gode resultater med produktet. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du anmode om refusion fra producenten (tilfredshedsgaranti)

   Husk, at slankepiller ikke er en mirakelkur. Du skal kombinere dem med en god livsstil for at se hurtige resultater.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 10. Hej Jasmin,

  Med tidligere kosttilskud led jeg altid af hjertebanken som bivirkning. Har du oplevet nogen bivirkninger, når du bruger Fat Burn Active?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Maje,

   Jeg led ikke af hjertebanken. Sandsynligvis var koffeinindholdet for højt i de kosttilskud, du har brugt før.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 11. Sacha Vestergaard

  Godmorgen,

  Jeg har også bestilt disse piller. Jeg tog 11 kilo på i 7 måneder efter at have holdt op med at ryge. Jeg træner og holde øje med min diæt, men intet hjælper.
  Ville jeg tabe mig, og efter hvor længe kan jeg forvente de første resultater?

  I dag tog jeg pillerne for anden gang. Jeg får kvalme, er dette normalt?

  Hilsen Sacha

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Sacha,

   Godt klaret med at holde op med at ryge. Generelt er det meget lettere at tabe sig end at holde op med at ryge :-).

   At holde øje med sin diæt er sandsynligvis ikke nok for dig. Jeg anbefaler at følge en ketogen diæt. Hvis du kombinerer det med vægttabspillerne, kan du helt sikkert se gode resultater.

   Det er ganske rimeligt at blive syg i starten, dette er fordi din krop ikke er vant til de aktive ingredienser.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 12. Hej Jasmin,

  Jeg vil virkelig gerne begynde på disse piller. Jeg vejer 78 kg og er 173 cm høj. Jeg er dog bange for, at jeg får bivirkninger som nævnt ovenfor, såsom kvalme … Kan du forhindre dette? Jeg har altid travle uger og kan ikke rigtig have kvalme eller lidt søvn.

  Ser frem til at høre fra dig!
  Med venlig hilsen, Jennie

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jennie,

   Kvalme er bestemt irriterende, men de fleste får det næppe. Du kan forhindre kvalme ved at tage Fat Burn Active-piller når du har spist dig mæt.

   Det er også muligt at tage slankepillerne om morgenen, så din søvn ikke bliver forstyrret.

   Bedste hilsener,

   Jasmin

  • Hej Jennie

   Var kvalmen der kun de 2 første dage?

   Jeg spekulerer på, hvor lang tid det vil tage for at se resultater.

 13. Må jeg også spørge, hvordan det fungerer, hvis ikke du træner? Jeg vil gerne tabe mig 15 kg. Og jeg vejer i øjeblikket 94,5 kg. Jeg har bestilt 1 pakke til at prøve det. Du angav, at du tabte dig 9 kilo på 5 uger, hvis jeg forstår det korrekt … Hvordan kan resten opnås?

  Bedste hilsener

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Carina,

   På det tidspunkt, jeg spiste mindre end normalt, og jeg havde ikke lavet noget træning (jeg havde en skade). Jeg drak også mindst 2 liter vand om dagen.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 14. Kan jeg også bruge disse piller uden diæt eller motion?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Alec,

   Du kan bruge Fat Burn Active uden diæt eller uden at træne. Naturligvis vil resultaterne være mindre.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 15. Hej allesammen,

  Jeg vil gerne dele min oplevelse med jer om Fat Burn Active. Jeg bestilte pillerne i begyndelsen af januar, men der var en lille forsinkelse. Jeg tog 2 kapsler hver dag på tom mave om morgenen. Jeg kunne straks mærke effekten, da jeg havde mere energi og mindre appetit. Så det gjorde jeg hver morgen i næsten 1 måned. Jeg blev bedre til at holde øje med min diæt (ketogen diæt) osv. Jeg er gået fra 80 kg til 72 kg på mindre end en måned. Jeg er begejstret for resultaterne!

 16. Hej Jasmin,

  Jeg har et spørgsmål. Jeg har taget disse piller i en uge nu. Ud over vægttabspillerne tager jeg også ekstra vitamin B1-piller 3 gange om dagen, der indeholder calcium, D-vitamin og magnesium. Har det nogen indflydelse på vægttabspillerne? Arbejder det mindre godt, eller fungerer det det samme? Jeg vil meget gerne høre fra dig.

  Hilsen,

  Jada

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jada,

   Det er en fremragende kombination. Vægttabspillerne indeholder ikke calcium, D-vitamin eller magnesium. Det vil uden tvivl have en positiv effekt.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 17. Er der nogen, der har erfaring med dette produkt og med graviditetsvægt?

 18. Hej, jeg tøver med at købe dette produkt. Får du nogen bivirkninger af dette? Jeg er 161 cm høj og 76 kg. Og jeg vil gerne ned til 66 kg, men jeg træner faktisk ikke rigtig. Dog holder jeg øje med hvad jeg spiser. Taber du stadig vægt, eller skal du virkelig træne?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Kaisa,

   Du kan bruge Fat Burn Active helt uden at træne. Jeg anbefaler dig dog at være mere opmærksom på din diæt. Du kan gøre dette ved for eksempel at følge en ketogen diæt eller begrænse dine kalorier (det gjorde jeg).

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 19. Edina Jørgensen

  Hej, Jasmin

  Jeg har et spørgsmål. Før du sluger kapslen, skal du åbne den, eller kan du sluge den hele?

  Venlig hilsen,
  Edina

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Edina,

   Du skal sluge kapslen hel, så åbn den ikke.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 20. Kan du drikke kaffe med pillerne, da det også indeholder koffein?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Aimee,

   Jeg anbefaler ikke at tage Fat Burn Active sammen med kaffe på samme tid. Få timer efter at have taget Fat Burn Active kan du tage en kop kaffe.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

  • Men tidligere sagde du, at dette sluges … Jeg åbner det og med pulveret i munden, sluger jeg det med vand. Er dette ikke anbefalet?

   Jeg gør dette på grund af dyregelatinen i kapslen.

   • Jasmin Dijkstra

    Hej Ava,

    Du kan blot åbne det og tage pulveret. Jeg talte mere om, hvordan du skulle sluge kapslerne i en standardsituation.

    Venlig hilsen,

    Jasmin

 21. Hej Jasmin, jeg modtog pakkerne i dag og begyndte at tage dem. Jeg har spist sundere i 5 uger og drukket meget vand og har tabt mig 3 kg. Så jeg håber, at Fast Burn Extreme vil hjælpe mere. Hvor mange kalorier kan du have dagligt for at tabe dig?

  Tak!
  Super nysgerrig ☺️

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Winnie,

   Lyder godt! Du kan beregne dit kaloriebehov på denne side. Med hvilekalorier og træningskalorier kan du se, hvor mange kalorier du er tilladt at spise på en dag til stadig at tabe sig.

   Held og lykke!

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 22. Hej,

  Et spørgsmål. Er det sikkert at bruge Fat Burn Active, når du tager antidepressiver?
  Er produktet skadeligt for nyrerne?
  Hvor meget koffein indeholder en daglig dosis Fat Burn Active?

  Venlig hilsen,
  Jolin

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jolin,

   Fat Burn Active er sikkert at bruge sammen med antidepressiver og medfører ikke problemer for nyrerne. Det indeholder 200 mg koffein pr. 2 kapsler.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 23. Hej

  Jeg har arbejdet på Fat Burn Active i en uge nu, indtil videre er mine resultater:
  Dag 1: Vægt d. 16 Februar: 79 kg
  Dag 7: Vægt d. 24 Februar: 76 kg

  I mellemtiden har jeg tab 3 kg i løbet af en uge på grund af nedenstående kombination:
  – Fat Burn Active
  – Træning 2 til 3 gange om ugen – i en time.
  – Ingen fedtholdige fødevarer, ikke for meget mad (det positive er, at disse piller reducerer din appetit og får dig til at føle dig mæt).

  Jeg er meget glad for pillerne, jeg har lang vej endnu, fordi mit mål er 60 kg, men det skal nås. ?

  Mit råd: tøv ikke, og bare gør det. Hvis du ikke er tilfreds med det, giver fabrikanten dig dine pengene tilbage.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Sarina,

   Super godt af dig. Jeg ønsker dig held og lykke.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 24. Hej Jasmin

  Tak for din anmeldelse og alle svar indtil videre. Det har allerede hjulpet mig meget.

  Jeg træner dagligt (cykler på arbejde og går ved frokosttid. Jeg vil også være mere opmærksom på min mad. Keto er ikke noget for mig, men det begrænser dog kalorier. Hvad anbefaler du for at holde til dette? Jeg er 170 cm og vejer 82 kg, og jeg er 29 år gammel.

  Maren

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Maren,

   Med udgangspunkt I din situation, tror jeg, det ville være bedst at begrænse dig selv til 2000 kalorier. Efter et par uger (når vægten bliver sværere at tabe) kan du sænke den endnu mere.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 25. Hej, i dag modtog jeg de produkter, jeg bestilte for 2 dage siden. Er 175 cm og vejer i øjeblikket 95 kg og håber på at tabe mig 15 kg i en relativt kort periode (6 uger). Derefter vil jeg tabe mig 10 kg, men det kan tage lidt længere tid. Ideen er også at træne to gange om ugen og naturligvis være opmærksom på min diæt. Jeg kan ikke lide at følge diæter, men jeg klare mig. Jeg vil fortælle dig om 6 uger, hvordan jeg har det. Held og lykke, alle sammen!

  • Jasmin Dijkstra

   Hejsa,

   Fantastisk! Jeg ønsker dig en masse success!

   Venlig hilsen,

   Jasmin

  • Hey Bibi!

   Jeg ved, at de 6 uger ikke er ovre endnu, men jeg undrede mig, om du allerede har set nogen resultater?

   Bedste hilsener,

   Lisa

 26. Jeg overvejer også at tage disse piller, men jeg har stadig nogle spørgsmål.

  Alle taler om den mængde af kilo, de har tabt sig, men har du også set en effekt i centimeter eller ej?

  Og lad os antage, at jeg er mindre end 80 kilo, og jeg vil tage pillerne to gange om dagen, vil det fungere ekstra hurtigt, eller har det ingen virkning?

  Jeg ser frem til at høre fra dig!

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Lana,

   Tab i talje er forskellig for hver person, nogle er mere tilbøjelige til at tabe sig på deres mave end andre kropsdele. Det skal du ikke bekymre dig om.

   Jeg vil anbefale at starte med den anbefalede dosis, og så kan du øge den senere.

   Held og lykke!

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 27. Ti dage og ingen hjertebanken. Jeg bruger det til at skære mit kropsfedt, i starten vejede jeg 54 kilo og i morges vejede jeg 50 kilo. Tre gange cardio, tre gange fuldkropstræning og 1 gang Bikram yoga om ugen. Ingen ubehagelige bivirkninger og en betydelig motivation til træning, jeg synes, det er et fremragende produkt!

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Melua,

   Fantastiske resultater, især når det kommer til at smide dit kropsfedt ?

   Held og lykke!

   Venlig hilsen,

   Jasmin

   • Det er en skam, at jeg ikke kan lægge nogen billeder ind af resultatet, fordi de er fænomenale for mig.

    • Jasmin Dijkstra

     Hej Melua,

     Du kan uploade billederne til https://imgur.com/ og dele linket her i kommentarene. Du ville motivere en masse mennesker. ?

     Venlig hilsen,

     Jasmin

     • Beklageligvis, så jeg ikke noget billede, da jeg ikke forventede det ville virke så godt. Men jeg har aldrig blevet så tynd på så kort tid.

      Dette er resultatet efter 14 dages brug, men med intensiv sport. (Intet fungerer af sig selv)

      https://imgur.com/a/Do45Cyt

 28. Hej allesammen.

  Jeg er en 20-årig kvinde, 167 cm høj og vejer 95 kg. Nu har jeg også bestilt dette produkt via den originale hjemmeside “Fat Burn Active”. Men fordi jeg var i tvivl, er jeg nu begyndt at tænke på, om jeg skulle annullere min ordre. Fordi jeg hørte fra nogen, at med slankepiller kan risikoen for bændelorm være til stede. Hvad med dette produkt? Da det selvfølgelig skræmmer mig.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Shawn,

   Du får ikke bændelorm fra slankepiller og bestemt ikke fra Fat Burn Active. Dette produkt indeholder ingredienser af højeste kvalitet. Du behøver ikke at bekymre dig. ?

   Jeg vil meget gerne høre, hvis du har flere spørgsmål.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 29. Jeg stødte ind i denne hjemmeside ved en tilfældighed og tænkte på, om det kan bruges i kombination med dexamphetamin (og medicin)? Jeg har tidligere brugt vægttabste og fik hjertebanken fra det, derfor min bekymring.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Linda,

   Du kan godt bruge Fat Burn Active i kombination med dexamphetamin.

   Jeg anbefaler i dit tilfælde at tage Fast Burn Extreme-pillerne under måltidet i stedet for 30 minutter før.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 30. Hej Jasmin. I dag er min tredje dag. Om morgenen tog jeg 1 pille en halvanden halv time før frokost. Mindst 5 timer imellem. Når jeg tager 2 på samme tid, føler jeg mig ikke tilpas. Jeg tænkte på, om det giver mere mening med 2 x 1 om dagen, og hvad er resultaterne er?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Daisy,

   Det er også fint. 2 kapsler ad gangen kan godt være ubehageligt for nogle.

   Held og lykke!

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 31. Hej! Jeg hedder Jessica. Jeg har også modtaget piller… og…? Jeg tænkte nu på, hvornår det bedste tidspunkt er, at tage pillerne? Er det bedst at tage om aftenen? Eller helst om morgenen, eller spredt i løbet af dagen? Jeg vil gerne tabe mig 15 kg… og jeg er ikke så aktiv. Tak for hjælpen.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jessica,

   Det er ikke det bedste at bruge pillerne om aftenen; dette kan forstyrre din søvn. Hvad jeg anbefaler er bare at tage en pille 30 minutter før morgenmaden og den anden 30 minutter før frokost. Du kan selv vælge, hvordan du gør det.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 32. Hej, jeg modtog pillerne i går og startede i dag. Jeg er nysgerrig efter at se, om de hjælper. Jeg vejer i øjeblikket 178 kg og er 165 cm. Jeg træner ikke længere, men fra i dag begynder jeg at spise sundt.

 33. Godmorgen Jasmin,

  Tillad mig at sige, at jeg virkelig sætter pris på din responstid til alle, der har spørgsmål til dette, du støder på an masse skrald på internettet. De kaster alle mulige slags produkter på dig.

  Jeg har også nogle spørgsmål og tak på forhånd for din gennemsigtighed.
  Jeg er 42, kvinde, 170 cm, 69 kg, så min BMI er ok, ikke overvægtig.
  Dog føler jeg mig mere komfortabel ved 63 kilo, en vægt, som jeg havde i 7 år, men det er allerede 7 år siden. Alle ændrer sig gennem hormoner, livsstil osv.

  Der står, at produktet er gavnligt for mennesker med overvægt. Hvad med mennesker, der ikke er overvægtige? Virker det også der? I disse Corona-tider begrænser jeg mine sportsgrene til 3 gange om ugen med cardio ved at gå, og jeg har et stillesiddende erhverv. Jeg kan ikke lide restriktive diæter overhovedet, de lader mig tabe mig i et stykke tid, men min faldgrube er slik om aftenen og når jeg er under stress (lyder bekendt, ikke?)

  Jeg læste, at det hjælper med trang. Jeg er dog lidt tilbageholdende med at føle mig forhastet. Hvilket køb anbefaler du? 3 + 3 gratis eller tidligere 2 + 1 gratis? Ville du virkelig ikke gå over en dosis på 2 per dag?

  • Jasmin Dijkstra

   Hi Elle,

   Jeg sætter virkelig pris på dit svar. Jeg gør mit bedste for at besvare alle kommentare så fuldkommen og hurtigt som muligt.

   Du kan, naturligvis, også bruge Fat Burn Active uden at være overvægtig. Det er en god fedtforbrænder og et potent appetitdæmpende middel; det vil bestemt reducere din appetit og mætte dig hurtigere. 3x cardio på en uge er godt, især i disse tider med Corona.

   Jeg valgte personligt 3 + 3 gratis og er tilfreds med hvor længe den varer. Jeg tror dog, at i din situation (69 kg til 63 kg) er 2 + 1 gratis allerede et godt valg.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 34. Hej Jasmin,

  Jeg vil gerne give pillerne en chance. Efter at jeg stoppede med at være på piller, tog jeg 5 kilo på. Jeg vil gerne starte en mulig graviditet med en sund vægt.
  Tror du pillerne kan skade mine chancer for at blive gravid?

  Venlig hilsen Eveline

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Eveline,

   Fat Burn Active-pillerne reducerer ikke din fertilitet. Jeg anbefaler dog ikke at bruge det under graviditet.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 35. Hej, jeg er også usikker på, om jeg skal bestille dette produkt … Jeg har lavet Keto-diet i 2 uger nu, og jeg har ikke set resultater på vægten, men jeg kan se det i cm … Og, jeg prøver at træne 4 gange om ugen, og til det bruger jeg et før-træningstilskud, der indeholder koffein … Jeg er 172 cm og 76 kilo og vil meget gerne ned på 65 kilo. Da disse tabletter også indeholder koffein, ville det så være nyttigt at stoppe med at tage før-træningstilskuddet?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Mara,

   Jeg er sikker på, at Fat Burn Active-pillerne kan hjælpe dig med at tabe dig. Du klarer dig allerede meget godt ved at være opmærksom på din diæt og ved at træne.

   Det ville bestemt være nyttigt at stoppe før-træningstilskuddet.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 36. Kære Jasmin,

  Jeg har pillerne derhjemme, men læser forskellige råd om doseringen. Jeg vil tage 2 om dagen, betyder det 1 halv time ved morgenmaden og 1 halv time ved frokosten? Eller 2 ad gangen per dag?

  Tak på forhånd,

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Dieuwke,

   Jeg gjorde det sådan her: 1 kapsel ved morgenmaden (en halv time) og halvanden time ved frokosten.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 37. Hej Jasmin,

  Fra hvilken alder kan du bruge Fat Burn Active-piller?

  Venlig hilsen,
  Anna

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Anna,

   Jeg anbefaler, at du kun starter med vægttabspiller, hvis du er 18 år eller derover.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 38. Hej!

  Er disse piller fuldkommen sikre?

  Venlig hilsen Myrna

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Myrna,

   Pillerne er 100% naturlige og ligeledes fuldkommen sikre.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 39. Hi Jasmin,

  Jeg er meget tøvende med at bestille pillerne, og jeg er bange for, at dette er en salgstaktik … Jeg vil virkelig gerne tabe mig, men med den sunde mad og motion, jeg laver nu. Jeg ikke finde et andet sted med anmeldelser … Hjælper dette virkelig ???

  Jeg vil gerne tabe mig 12 kilo; vil dette lykkes med disse piller og en sund livsstil?

  Venlig hilsen,
  Marcella

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Marcella,

   Jeg forstår godt din tvivl, der er mange DÅRLIGE slankepiller tilgængelige, som Revolyn, NutriFoodz og Ketox24.

   Hvis du ikke er i stand til at tabe dig med en sund kost og motion, vil jeg klart anbefale Fat Burn Active. Det er bestemt muligt at tabe sig yderligere 12 kilo med det.

   Producenten er så sikker på sit produkt, at der er en 90-dages tilfredshedsgaranti. Hvis det ikke fungerer for dig, får du dine penge tilbage, uden nogen spørgsmål.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 40. Jeg har haft kapslerne derhjemme i 3 dage nu. Problemet er, at jeg ikke kan sluge kapslerne. Jeg prøvede at blande pulveret med vand, men det bliver en slags beskidt klump. Hvad jeg gør nu, er at åbne kapslerne og blande pulveret med mælk. Kan dette skade?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Laureen,

   Det er ikke noget problem. Beklager det sene svar, vi har ret travlt grundet krisen.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 41. Jeg har bestilt nye pakker igen! 6 ugers fremskridt med Fat Burn Active! ?

 42. Hejsa!

  Jeg bestilte også pillerne, efter min graviditet tog jeg ret mange kilo på. Jeg vejer nu omkring 89 kilo og vil meget gerne ned til 68 kilo. Det lykkedes mig ikke at tabe mig på den “normale” måde. Fra i morgen begynder jeg på 4 piller om dagen!

  Håber dette virker, så jeg kan mig bedre tilpas i min krop igen ??!

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Dian,

   Det skal nok lykkes! Hold godt øje med dine kalorier :).

   Held og lykke!

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 43. Har lige lagt en ordre. Jeg er nysgerrig.
  Jeg vil gerne tabe mig 12 kg. Jeg vender tilbage hertil om 5 uger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here