All Day Burn Anmeldelse & Review: Virker det faktisk?

maj 2024
28
All Day Burn

All Day Burn-pillerne er blevet ekstremt populære, hvilket ikke er nogen overraskelse. Disse slankepiller fungerer usædvanligt godt.

I denne artikel forklarer vi, om All Day Burn-pillerne faktisk fungerer så godt, som de hævder.

Det er også muligt, at dele din egen oplevelse i kommentarerne nederst på siden.

Få 50 % rabat

Hvad er All Day Burn?

All Day Burn

All Day Burn-pillerne indeholder de mest pålidelige naturlige slankeingredienser: garcinia cambogia-ekstrakt, indisk brændenældeekstrakt, grøn teekstrakt, krom, vitamin B6, pomeransekstrakt, paprikasekstrakt og koffein.

Kombinationen af disse ingredienser, giver mange slankeeffekter:

 • Vægttab [1] [2]
 • Stærk fedtforbrædning [3]
 • Reducerer appetitten markant og gør dig mere mæt efter et måltid [4]
 • Forøget stofskifte [5]
Klik her for at få 50 % rabat på All Day Burn >>

Virker det faktisk?

Vi bliver ofte spurgt, om All Day Burn faktisk fungerer. Det korte svar på dette er: Ja.

En masse videnskabelige undersøgelser viser, at All Day Burn-piller hjælper med vægttab. Kombinationen af ​​alle ingredienserne giver en stærk vægttabseffekt.

Erfaringerne fra eksisterende brugere viser også, at All Day Burn er effektiv. 96% af forbrugerne er glade for resultaterne.

De fleste overvægtige forbrugere taber sig 5-16 kg på 5 uger.

Officiel rabatside

Min oplevelse

Nedenfor kan du læse en kort dagbog over min oplevelse med All Day Burn.

Uge 1

Hver dag tog jeg 1 kapsel om morgenen og 1 kapsel sent om eftermiddagen. Jeg fik mere energi og havde mindre trang til at snacke.

Uge 5

I uge 5 vejede jeg mig selv for første gang igen, og til min overraskelse var min kropsvægt meget lavere end i begyndelsen. Dette gav mig en masse motivation til at fortsætte med at spise sundt.

Uge 9

I løbet af uge 9 bemærkede jeg, at min dæktyre omkring min mave var kraftigt formindsket. Jeg måtte begynde at shoppe, for de fleste af mine bukser var blevet for store til mig.

Uge 12

Ved afslutningen af uge 12 havde jeg endelig opnået min målvægt. Jeg var meget glad for resultatet. Venner var meget imponerede over, hvor hurtigt jeg havde tabt vægt.

Midlertidigt tilbud

I øjeblikket har All Day Burn et midlertidigt tilbud. Se alle detaljerne nedenfor.

Når du køber 3 pakker All Day Burn, får du 3 pakker gratis. Denne kampagne vælges ofte af brugere. Vi ved ikke, hvor længe dette midlertidige tilbud kører, så drag fordel af den hurtigt.

Klik her for at gå til rabatsiden >>

Køb All Day Burn

Du kan købe disse slankepiller på den officielle All Day Burn hjemmeside eller på BodyLabStore.com. Der er mange hjemmesider, der hævder at kunne sælge det til et lavere beløb. Disse er alle forfalskninger. Så vær meget opmærksom på, hvor du køber fra!

Besøg den officielle hjemmeside for All Day Burn her >>

Under købsprocessen kan du vælge at betale efterfølgende, eller at betale med det samme.

Forsendelsesomkostningen afhænger af dit valg:

 • Jeg betaler online (overførsel, betalingskort, paypal) – Forsendelse: 76.00 kr
 • Bankoverførsel – Forsendelse: 76.00 kr
 • Jeg betaler ved modtagelsen – Forsendelse: 107.00 kr

Forsendelse indenfor Danmark er inden for en arbejdsdag (dette kan være længere på grund af den høje efterspørgsel på All Day Burn). Produktet er diskret emballeret, så ingen kan vide, hvad der er inde i kassen.

Ofte stilled spørgsmål (FAQ)

Sådan bruges All Day Burn

Den anbefalede dosis er 2 kapsler pr. dag.

Kan kvinder bruge All Day Burn?

Ja, dette produkt er beregnet til både kvinder og mænd.

Er All Day Burn sikkert?

Ja da! All Day Burn er helt sikkert og effektivt. Helt fri for bivirkninger.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Dette er vanskeligt at sige, da det afhænger af din kost og motion. De fleste brugere ser resultater inden for en uge.

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Fat Burn Active
Jasmin er flydende dansk. Jasmin er en registreret ernæringsfysiolog med ekspertise inden for ernæring og sundhed. Hun har en kandidatgrad i ernæring og sundhed fra Wageningen University & Research. På sin fritid holder Jasmin godt af at træne i gymnastiksalen.

28 KOMMENTARER

 1. Aaliyah Thomsen

  Dette er de bedste slankepiller, jeg nogensinde har prøvet. Jeg startede i november og har allerede tabt mig mere end 15 kg (jeg var overvægtig). Jeg må sige, at det er en ganske stærk vægttabspille. Nogle gange får jeg kvalme, men det forsvinder efter et stykke tid.

  • Hej Aaliyah, har du stadig den samme holdning om dette?

   • Aaliyah Thomsen

    Hej Ari,

    Jeg har haft travlt i et par måneder nu og har stadig den samme holdning til det. Jeg har allerede tabt mig 25 kg uden at træne (med en ordentlig diæt). Jeg føler mig ikke længere syg og har allerede lagt en anden ordre for All Day Burn. Jeg kan virkelig godt lide tilfredshedsgarantien fra All Day Burn, så du med sikkerhed, kan teste den (jeg var bange for, at den ikke ville fungere).

 2. Jeg har tidligere købt andre fedtforbrændere som Revolyn og Ketox24, hvoraf ingen har fungeret (fandt først ud af senere, at det var svindel).

  Derfor gav jeg All Day Burn en afprøvning som den sidste chance … Men jeg er tilfreds! Dette produkt fungerer meget godt. Hvis du kombinerer All Day Burn med en god træningsplan, kan du virkelig tabe nogle gode 20 kg på en kort periode!

  Kort fortalt; jeg anbefaler dem bestemt!

 3. Hej, jeg har et spørgsmål.

  Jeg har brugt All Day Burn i 3 uger. Indtil videre har jeg tabt mig 6 kg, og det er jeg begejstret for. Jeg spekulerer bare på, om vægten kommer tilbage, når jeg holder op med at tage All Day Burn-pillerne?

  Venlig hilsen

  Jacques (41 år gammel)

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Jacques,

   Den tabte vægt vender ikke tilbage, når du stopper. Dog er du selvfølgelig nødt til at holde dig til en sund livsstil.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 4. Camelia Mortensen

  Hej,

  Jeg ville blot dele min oplevelse. Jeg bestilte All Day Burn i slutningen af december, og jeg har indtil videre taget det i en måned.

  Jeg havde kombineret disse fedtforbrændere med en diæt (Atkins). Jeg har allerede mistet 7,5 kg. Jeg er begejstret for resultaterne; Jeg tror, jeg vil fortsætte i et par måneder til.

  Mine damer og herrer, glem ikke, at du også skal kombinere All Day Burn-piller med en ordentlig diæt. Resultaterne kommer super hurtigt!

  Venlig hilsen,

  Camelia

 5. Hej Jasmin,

  Jeg har lige bestilt et par pakker efter at have læst din artikel. Jeg kan bare ikke finde gode anmeldelser andre steder. Så jeg spekulerede på, om dette måske er blevet skrevet af virksomheden, eller om det virkelig fungerer godt? Jeg kunne heller ikke rigtig finde en leveringstid, så jeg var også nysgerrig efter, hvor hurtigt man modtager produktet.

  Du angav, at du havde mistet 9 kilo med det. Var det let, eller måtte du opgive meget for dette?

  Jeg er super nysgerrig, om det også vil fungere for mig. Jeg er 165 cm høj og vejer cirka 71 kilo. Jeg har spist sundt i en måned og trænet mere, men har ikke haft nogen resultater. Jeg håbede, at det ville ske hurtigere.

  Jeg vil meget gerne høre dit svar. ?

  Venlig hilsen Maddi

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Maddi,

   Jeg modtog pillerne inden for to arbejdsdage. Jeg bestilte dem for et stykke tid siden (i oktober). Men siden januar 2023 er All Day Burn blevet virkelig populær, så der vil sandsynligvis være en forsinkelse med leveringen.

   Jeg har rent faktisk tabt mig 9 kilo; det gik ganske glat for sig. Men jeg holdte mig til en ordentlig diæt. På grund af All Day Burn-pillerne har du en mindre tendens til at snacke, og dit stofskifte øges. Det giver dig et godt mentalt løft at fortsætte hver dag med en ordentlig diæt og motion.

   Jeg er sikker på, at det vil hjælpe dig med at nå dine mål :).

   Venlig hilsen,

   Jasmin

  • Hej Maddi, har du været i stand til at teste, om det fungerer som det skal?
   Med venlig hilsen

   • Hej Nana,

    Jeg har været i stand til at teste det, og det fungerer meget godt. Jeg har allerede tabt en masse vægt, fra 71 kg til 60 kg.

    Jeg anbefaler faktisk alle at prøve det, og hvis det ikke fungerer, skal du bare sende det tilbage. Du får dine penge tilbage. Har du allerede lagt en ny ordre?

    Venlig hilsen Maddi

 6. Kan jeg også bruge disse piller uden diæt eller motion?

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Alec,

   Du kan bruge All Day Burn uden diæt eller uden at træne. Naturligvis vil resultaterne være mindre.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 7. Hej allesammen,

  Jeg vil gerne dele min oplevelse med jer om All Day Burn. Jeg bestilte pillerne i begyndelsen af januar, men der var en lille forsinkelse. Jeg tog 2 kapsler hver dag på tom mave om morgenen. Jeg kunne straks mærke effekten, da jeg havde mere energi og mindre appetit. Så det gjorde jeg hver morgen i næsten 1 måned. Jeg blev bedre til at holde øje med min diæt (ketogen diæt) osv. Jeg er gået fra 80 kg til 72 kg på mindre end en måned. Jeg er begejstret for resultaterne!

 8. Er der nogen, der har erfaring med dette produkt og med graviditetsvægt?

 9. Hej

  Jeg har arbejdet på All Day Burn i en uge nu, indtil videre er mine resultater:
  Dag 1: Vægt d. 16 Februar: 79 kg
  Dag 7: Vægt d. 24 Februar: 76 kg

  I mellemtiden har jeg tab 3 kg i løbet af en uge på grund af nedenstående kombination:
  – All Day Burn
  – Træning 2 til 3 gange om ugen – i en time.
  – Ingen fedtholdige fødevarer, ikke for meget mad (det positive er, at disse piller reducerer din appetit og får dig til at føle dig mæt).

  Jeg er meget glad for pillerne, jeg har lang vej endnu, fordi mit mål er 60 kg, men det skal nås. ?

  Mit råd: tøv ikke, og bare gør det. Hvis du ikke er tilfreds med det, giver fabrikanten dig dine pengene tilbage.

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Sarina,

   Super godt af dig. Jeg ønsker dig held og lykke.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 10. Hej, i dag modtog jeg de produkter, jeg bestilte for 2 dage siden. Er 175 cm og vejer i øjeblikket 95 kg og håber på at tabe mig 15 kg i en relativt kort periode (6 uger). Derefter vil jeg tabe mig 10 kg, men det kan tage lidt længere tid. Ideen er også at træne to gange om ugen og naturligvis være opmærksom på min diæt. Jeg kan ikke lide at følge diæter, men jeg klare mig. Jeg vil fortælle dig om 6 uger, hvordan jeg har det. Held og lykke, alle sammen!

  • Jasmin Dijkstra

   Hejsa,

   Fantastisk! Jeg ønsker dig en masse success!

   Venlig hilsen,

   Jasmin

  • Hey Bibi!

   Jeg ved, at de 6 uger ikke er ovre endnu, men jeg undrede mig, om du allerede har set nogen resultater?

   Bedste hilsener,

   Lisa

 11. Hej, jeg modtog pillerne i går og startede i dag. Jeg er nysgerrig efter at se, om de hjælper. Jeg vejer i øjeblikket 178 kg og er 165 cm. Jeg træner ikke længere, men fra i dag begynder jeg at spise sundt.

 12. Hej Jasmin,

  Fra hvilken alder kan du bruge All Day Burn-piller?

  Venlig hilsen,
  Anna

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Anna,

   Jeg anbefaler, at du kun starter med vægttabspiller, hvis du er 18 år eller derover.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 13. Hej!

  Er disse piller fuldkommen sikre?

  Venlig hilsen Myrna

  • Jasmin Dijkstra

   Hej Myrna,

   Pillerne er 100% naturlige og ligeledes fuldkommen sikre.

   Venlig hilsen,

   Jasmin

 14. Har lige lagt en ordre. Jeg er nysgerrig.
  Jeg vil gerne tabe mig 12 kg. Jeg vender tilbage hertil om 5 uger.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here